Om oss

 

Thomas Nilsson
Thomas har sedan mitten av 80-talet arbetat som massör och har goda kunskaper inom ortopedisk manuell terapi samt behandling av idrottsskador. Under 2012 började han intressera sig för laserbehandling och har nu intefrerat detta i sin verksamhet. Thomas har genom sitt arbete som informatör goda kunskaper om olika handikapp och funktionshinder.

Laila Nilsson
Laila blev 2003 diplomerad zonterapeut/reflexolog, vilket hon har arbetat med sedan dess.  2006 vidareutbildade hon sig till diplomerad kraniosakralterapeut, då hon kände att denna metod kompletterar tidigare kunskaper och erfarenheter på ett mycket bra sätt. Laila har under 2012 vidareutbildat sig inom det biodynamiska arbetssättet inom kraniosakralterapi. Kunskap och erfarenhet av det shamanska arbets- och tankesättet har integrerats i  livet efter hand och de senaste åren har hon börjat hjälpa andra med dessa kunskaper.

Utifrån klientens behov och problematik kombineras dessa terapiformer. Laila har en bakgrund från den konventionella vården som arbetsterapeut, där hon har lång erfarenhet av att arbeta med personer som drabbats av olika smärttillstånd samt utmattningsproblematik. Laila har även erfarenhet av att behandla hästar och hundar.

Laila erbjuder shamankurser samt meditationskurser i grupp. För vidare information, se under Aktuellt eller kontakta per telefon.

behandling hund