Grundkurs shamanism


Shamanism

Shamanism är en samling urgamla tekniker för att i ett förändrat medvetandetillstånd samverka och kommunicera med naturen och andevärlden, där syftet ofta är av helande natur på olika nivåer. Den shamanism jag utövar har inget fokus på varken etnisk eller kulturell tillhörighet, vilket innebär att människor med olika religionstillhörighet kan känna sig välkomna till mina kurser.

Kursinformation

Du kommer under helgen att lära dig använda shamanska tekniker i syfte att möta ditt kraftdjur, andliga lärare och naturens väsen. Du kommer lära dig hur man hämtar information från våra guider, både till dig själv och till andra. Arbete med ritualer och ceremonier kommer också ges utrymme under kurshelgen. Min intention är att du efter denna helg ska kunna arbeta självständigt med shamanska tekniker i syfte att hjälpa dig själv.

 

Tidpunkt

      Kursen hålls under en helg,

fredag kl 17-20

lördag kl 10-16

söndag 10-17

Kontakta mig gärna om du har frågor  

Kostnad

2600kr

Praktisk information

Plats: Skanörsgatan 4 i Malmö 

Medtag oömma kläder, anteckningsmaterial samt något att sitta/ligga på. En stor del av arbetet sker på golvet och en del kommer ske utomhus.

Anmälan och betalning

Anmäl eller intresseanmälan sker per mail eller telefon. Anmälan är bindande. Betalning sker antingen till bankgiro, swish eller kontant. Information får ni i samband med anmälan.

Kontaktuppgifter

Laila Nilsson

Tele: 040 – 22 06 22

laila@halsokliniklitoni.se

Jag önskar er varmt välkomna

till denna spännande inre resa!

Laila

Publicerat den
Kategoriserat som Aktuellt