Shamansk healing

 

Saknar du energi, har du smärta i kroppen eller känner du dig allmänt ur gängorna? Kanske har du varit med om situationer/ övergrepp eller träffat personer som berövat dig din inre kraft. Detta kan ha skett när som helst under livet, under barndomen eller i vuxen ålder. Den shamanska healingen kan hjälpa dig hämta tillbaka denna kraft. Med olika redskap såsom samtal, massage, andlig healing, trancehealing, kirurgisk healing mm får du hjälp med att få kontakt med- och heala de känslor och händelser som under kanske lång tid dränerat dig på din livsenergi.

Om du känner dig redo att möta och heala dig själv på ett djupare plan är du välkommen att höra av dig för tidsbokning och ett inledande samtal. Jag ser gärna att du kommer åtminstone 3 gånger så vi kan utvärdera behandlingen.

Jag har under drygt 15 års tid lärt och utövat shamanism och andra komplementärmedicinska behandlingsformer. Sedan 2019 går jag en 2-årig utbildning på Gaia Life i shamansk healing, där första året fokuserat på min eget healande och min egen inre resa. Denna resa har utöver healing varit omtumlande och lärorik och gett mig en oerhörd insikt i hur vi människor kan hantera trauman på olika sätt och vilka effekter det kan ge på vår fysiska och psykiska hälsa. Efter att under många år själv ha levt med kronisk smärta i rygg och nacke är jag i princip idag smärtfri! Det var känslor av olika slag jag hade samlat på mig i kroppen, vilka nu fått komma upp till ytan och därmed fått läka ut.

Behandlingens längd: 1h

Shamanic Councelling

Vill du ha råd eller hjälp kring en situation eller vill du få hjälp med healing från andevärlden? Då kanske Shamanic Councelling kan hjälpa dig.

Du behöver inte ha erfarenhet av shamanskt arbete sedan tidigare. Sessionen börjar med att jag hämtar ditt kraftdjur, om du inte har kontakt med detta sedan tidigare. Därefter gör du under min vägledning en trumresa, där du berättar vad du ser/ känner/ upplever så det kan spelas in. Därefter lyssnar vi gemensamt på din resa samt pratar kring den, för att på så sätt uppnå målet med resan/ behandlingen.

Behandlingens längd 90 – 120 minuter.

Healing/ Chakrabalansering/ Aurarening med kristaller

Healing handlar om att få kropp, känslor, sinne och själ i harmoni. Kristallhealing är en snäll och helt ofarlig process som skapar balans på alla nivåer och kan på så sätt förstärka och ge stöd åt kroppens egna läkningsförmåga.

Chakra betyder ”snurrande hjul” och verkar som energiportar mellan kroppens energifält (aura) och den universella energin. När alla chakra är i balans flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra. Om ett eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa på det fysisk/ mentala eller emotionella planet då varje chakra är kopplat till olika organ och tillstånd.

Vid en behandling ligger du fullt påklädd på bänken. Jag börjar med att läsa av kroppens energifält och energin i dina chakran och gör sedan ett kristallutlägg på och/ eller runt kroppen för att balansera eventuella obalanser. Du ligger därefter och slappnar av en stund medan kristallerna återställer balansen i dina energisystem. Kristaller skapar resonans i kroppens energifält och sägs kunna hjälpa till att läka, lugna, stimulera eller justera energierna inom detta för att få tillbaka balansen i kroppen. Vid behov gör jag en aurarensning, vilket betyder att jag rensar ditt energifält på negativ energi.

Då du kommer på en kristallbehandling hos mig känner jag intuitivt in vad du behöver och ofta kombinerar jag ovanstående tekniker för att uppnå bästa resultat. Alla kan använda kristaller, såväl vuxna som barn, djur och natur. Möjlighet finns även att få kanaliserat ett budskap från änglarna.

Efter behandlingen pratar vi igenom vad obalanserna kan bero på och hur de påverkar dig. Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.
Du får även tips på hur du kan bibehålla ett fritt flöde i ditt energisystem genom olika tekniker du själv kan göra hemma.

Vanliga effekter av kristallbehandling kan vara:

  • En känsla av lugn och välbefinnande både fysiskt och mentalt
  • En känsla av ökad energi
  • En känsla av ökad mental skärpa
  • Förbättrad självkänsla och självsäkerhet
  • Förbättrad sömn
  • Sägs kunna hjälpa vid andlig utveckling

Behandlingens längd: 1h

Medial vägledning/ Medial avläsning av tidigare liv

Behöver du vägledning eller råd i en specifik situation? Står du inför ett val i livet? Då kan ett vägledande medialt samtal kanske hjälpa dig?  Detta är ett samtal där vi bjuder in ”nära och kära” från andevärlden eller andra andliga väsen såsom änglar. guider m.fl. Du kan få tips och råd kring din nuvarande livssituation samt information kring vilka möjligheter du har till förändring. Erbjuder även vägledning via telefon.

Jag erbjuder även ”änglabrev”. Detta innebär att jag kanaliserar och skriver ner ett personligt brev till dig (eller någon du vill ge det till) från änglarna. Detta levereras via e-post.

Storseans där kontakt tas med ”nära och kära” på andra sidan alternativt änglar och guider erbjuds.  Kontakta gärna för vidare information och bokning.

Är du nyfiken på dina tidigare liv? Har du funderingar kring varför du upplever/ reagerar på olika saker eller i olika situationer. Svaret kan finnas i ett tidigare liv. Medial avläsning sker genom att jag kanaliserar bilder och information till dig från andevärlden. För att läka sår från tidigare liv rekommenderar jag dig att boka tid för Tidigare liv terapi.

Själsläsningar

Genom en själsprofilsläsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor är och vad du är ämnad att göra här på jorden. Du får reda på om du är på rätt väg i livet eller om några justeringar behöver göras för att du ska komma i linje med din själs sanning.

Genom en Soul Realignment® Session får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor är och vad du är ämnad att göra här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som hindrar dig från att leva fullt ut i din sanning och att nå de drömmar och mål du vill nå idag.  

Informationen till läsningarna hämtar jag i Akashakrönikan, även kallat själsregister eller bibliotek, där all information om oss på själsnivå finns registrerad. Här finns information om vem vi är på själsnivå, var vår själsgrupp kommer ifrån, våra unika andliga gåvor samt vad vi är ämnade att göra här på jorden. Här finns även information om alla våra tidigare liv, vilka kontrakt och blockeringar vi bär med oss som hindrar oss att leva våra liv fullt ut. All information om oss finns registrerad här, från vårt första liv till nuvarande. Detta innebär att även information från barndomen finns registrerat här, vilket medför att blockeringar och osanningar vi tagit med oss härifrån kan visa sig. Oavsett vad som dyker upp i ditt liv  så finns information i Akashakrönikan som kan hjälpa dig till ökad förståelse. Jag får enbart ta del av den information som kan hjälpa dig att leva fullt ut i din sanning. 

Sessionen kan ges på plats hos mig eller via telefon. 

Själsprofilsläsning

Genom denna läsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina starkaste själsenergier är samt vilka andliga gåvor du har. Här får du information om vad du är ämnad att göra här på jorden, hur du är menad att uttrycka dig och hur du kan göra för att leva i linje med ditt själsjag. Ju mer du lever i linje med vem du är på själsnivå, och ju mer du använder själsenergier som du är ämnad att göra, ju mer glädje, lycka och överflöd kan du skapa i ditt liv. Då vi lever ur linje med vår själ skapar detta brist av något slag. Sjukdom eller andra hälsoproblem, fattigdom, ohälsosamma relationer eller att inte komma framåt i livet som man önskar kan vara exempel på detta. 

PRIS:1250 kr

I priset ingår:

Själsprofilsläsning 30-45 minuter, mitt förarbete samt inspelning av sessionen.

Soul Realignment®

Genom denna läsning får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor är och vad du är ämnad att göra här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som hindrar dig från att leva fullt ut i din sanning och att nå de drömmar och mål du vill nå idag.  

Genom de val vi gör skapas ny karma, varje handling har en konsekvens. Ibland förstår vi orsaken till de resultat vi skapat, men ibland kan konsekvenser följa med oss genom flera liv, vilket gör det svårt för oss att förstå vad vi gör för fel och varför vi inte kan skapa de resultat vi vill ha. Genom en Soul Realignment® Session får du reda på vilka blockeringar och negativa karmamönster du bär med dig från detta och tidigare liv samt vilka val som medfört dessa. Sessionen ger en full energirensning och återställning av din själsstruktur. 

PRIS: 2500 kr

I priset ingår: Soul Realignment® 60 – 90 minuter, mitt förarbete och inspelning av sessionen.

.