Shamankurs

Inga datum än, men skicka gärna intresseanmälan så återkommer jag när jag planerar.

Shamanism

Shamanism är en samling urgamla tekniker för att i ett förändrat medvetandetillstånd samverka och kommunicera med naturen och andevärlden, där syftet ofta är av helande natur på olika nivåer. Den shamanism jag utövar har inget fokus på varken etnisk eller kulturell tillhörighet, vilket innebär att människor med olika religionstillhörighet kan känna sig välkomna till mina kurser.


Kursinformation

Du kommer under helgen att lära dig använda shamanska tekniker i syfte att möta ditt kraftdjur, andliga lärare och naturens väsen. Du kommer lära dig hur man hämtar information från våra guider, både till dig själv och till andra. Arbete med ritualer och ceremonier kommer också ges utrymme under kurshelgen. Min intention är att du efter denna helg ska kunna arbeta självständigt med shamanska tekniker i syfte att hjälpa dig själv.


Tidpunkt

 Kursen hålls under en helg,

fredag kl 17-20

lördag kl 10-16

söndag 10-17

 

Kostnad

2600kr


Praktisk information

Plats: Holmviksgatan 7 i Malmö

Social och nyfiken katt finns i huset

Medtag oömma kläder, anteckningsmaterial samt något att sitta/ligga på. En stor del av arbetet sker på golvet och en del kommer ske utomhus.


Anmälan och betalning

Anmälan är bindande och sker per mail eller telefon. Du bekräftar din plats genom att betala in 500kr i samband med anmälan. Mer info om betalning får du i samband med denna.


Kontaktuppgifter

Laila Nilsson

Tele: 040 – 22 06 22

laila@halsokliniklitoni.se


Jag önskar er varmt välkomna

till denna spännande inre resa!

Laila