Healing/ Chakrabalansering/ Aurarening med kristaller

Healing handlar om att få kropp, känslor, sinne och själ i harmoni. Kristallhealing är en snäll och helt ofarlig process som skapar balans på alla nivåer och kan på så sätt förstärka och ge stöd åt kroppens egna läkningsförmåga.

Chakra betyder ”snurrande hjul” och verkar som energiportar mellan kroppens energifält (aura) och den universella energin. När alla chakra är i balans flödar energin fritt genom kroppen och vi mår bra. Om ett eller flera chakra är i obalans kan det så småningom skapa ohälsa på det fysisk/ mentala eller emotionella planet då varje chakra är kopplat till olika organ och tillstånd.

Vid en behandling ligger du fullt påklädd på bänken. Jag börjar med att läsa av kroppens energifält och energin i dina chakran och gör sedan ett kristallutlägg på och/ eller runt kroppen för att balansera eventuella obalanser. Du ligger därefter och slappnar av en stund medan kristallerna återställer balansen i dina energisystem. Kristaller skapar resonans i kroppens energifält och sägs kunna hjälpa till att läka, lugna, stimulera eller justera energierna inom detta för att få tillbaka balansen i kroppen. Vid behov gör jag en aurarensning, vilket betyder att jag rensar ditt energifält på negativ energi.

Då du kommer på en kristallbehandling hos mig känner jag intuitivt in vad du behöver och ofta kombinerar jag ovanstående tekniker för att uppnå bästa resultat. Alla kan använda kristaller, såväl vuxna som barn, djur och natur. Möjlighet finns även att få kanaliserat ett budskap från änglarna.

Efter behandlingen pratar vi igenom vad obalanserna kan bero på och hur de påverkar dig. Ofta räcker en behandling men är obalansen omfattande kan flera behandlingstillfällen behövas.
Du får även tips på hur du kan bibehålla ett fritt flöde i ditt energisystem genom olika tekniker du själv kan göra hemma.

Vanliga effekter av kristallbehandling kan vara:

  • En känsla av lugn och välbefinnande både fysiskt och mentalt
  • En känsla av ökad energi
  • En känsla av ökad mental skärpa
  • Förbättrad självkänsla och självsäkerhet
  • Förbättrad sömn
  • Säga kunna hjälpa vid andlig utveckling

Behandlingens längd: 1h