Aktuellt

Healingcirkel

Lär dig tekniker att hela dig själv på naturlig väg

Vi träffas vid 7 tillfällen under våren, där vi ägnar ett tillfälle var åt att utforska våra vanligaste chakra och hur vi själva kan balansera upp dessa med hjälp av meditation, yogaövningar, eteriska oljor, kristaller mm. För mer info om våra vanligaste chakra, se nedan.

Vi startar upp torsdag den 19/1. Därefter träffas vi varannan torsdag (2/2, 16/2, 2/3, 16/3, 30/3) tom den 13/4 mellan kl. 18.30-21.00. 
Plats Holmviksgatan 7 i Malmö 

Nyfiken och social katt finns i huset

Pris: 1400kr, 200kr i rabatt om du bokar innan julafton🧡

Anmälan till Laila via sms till 070-170 19 96 eller mejl laila@halsokliniklitoni.se

Chakran

Enligt olika traditioner består människan inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem innehållande energihjul, chakran, som är placerade genom hela kroppen. Chakra betyder hjul på sanskrit och dessa kan ses som energihjul som vår energi flödar genom. När vi får obalanser i kropp, sinne och själ är ofta ett eller flera av våra chakran undertryckta eller överstimulerade och energin kan då inte passera obehindrat genom hjulen, eller så passerar den alltför snabbt. Nedan följer en kort beskrivning av de 7 vanligaste chakrana och hur obalanser i dessa kan yttra sig. 

Rotchakrat (rött)

• Placering: i slutet på ryggraden

• Förknippas med den fysiska delen av oss. Grundtrygghet kring arbete, familj, vänner och ekonomi. 

• Värk i ländryggen, barnlöshet, menstruationsbesvär, ischias, förstoppning, urinvägsproblem, depression samt känsla av ensamhet, osäkerhet och övergivenhet.

Navelchakrat (orange)

• Placering: ca 3 cm nedanför naveln. 

• Kreativitet, livsglädje och passion. I harmoni med sig själv och i relation till andra. Glädje och trygghet i sin sexualitet. 

• Värk i ländryggen, oregelbunden menstruation, barnlöshet, njurproblem och förstoppning. Depression, skuldkänslor, låg självkänsla, aggressivitet, svartsjuka och oro.

Solarplexus (gul)

• Placering: precis ovanför naveln.

• God självkänsla och självdiciplin. Man känner livslust och passion till livet och människorna omkring oss. 

• Problem med matsmältningen, diabetes, ätstörningar, magsår, illamående och ledvärk. Känslor såsom skam, lågt självförtroende, överkänslig för kritik, självkritik samt rädsla för att bli avvisad.

Hjärtchakrat (grönt och rosa)

• Placering: i mitten av bröstet. 

• Tillit, passion, glädje, kärlek och medkänsla till livet, sig själv och andra.

• Värk i skuldror och övre delen av ryggen, ont i bröstet, högt/lågt blodtryck, astma, hjärt- och lungproblem, lung- och bröstcancer. Känslor som att inte känna livslust, bli överväldigad av sorg, ledsamhet och ilska.

Halschakra (ljusblå)

• Placering: vid halsgropen.

• Man uttrycker sin kreativitet, är en god lyssnare, är kommunikativ och autentisk, dvs vi talar våran sanning och är oss själva.

• Torrhosta, hes röst, skolios, hormonella sjukdomar, värk i nacke/ huvud/ axlar, lätt att bli förkyld samt hörselproblem. Man håller tillbaka sina åsikter, vågar inte stå i fokus, svårt att känna empati och lyssna på andra.

Pannchakrat – tredje ögat (indigoblått)

• Placering: mellan ögonbrynen 

• Står för våra idéer, föreställningsförmåga, värderingar, drömmar, intuition och spirituella medvetenhet. 

• Ögon- och öronproblem, bihåleinflammation, sömnsvårigheter, migrän, yrsel, epilepsi och hjärntumör. Ha svårt att lyssna inåt och ta tag i olika rädslor man bär på.

Kronchakrat (violett och vitt) 

• Placering: på toppen av ditt huvud och en bit ovanför.

• Står för inre visdom, andlighet och kontakt med vårt högre medvetande. 

• Kraftig huvudvärk, ljus- och ljudkänslig, förlamning, kronisk trötthet och nervsjukdomar. Rädsla för döden och det andliga samt inte vara i kontakt med livet.

Månmagi

Är du nyfiken på hur månens olika faser påverkar oss och hur vi medvetet kan använda hennes kraft i helande syfte? Är du nyfiken på hur du kan använda hennes kraft till att manifestera det du vill bjuda in i ditt liv? Då kanske denna workshop är något för dig? Under 2 söndagar kommer du få en del teoretisk kunskap kring månens olika faser, men fokus kommer ffa ligga på praktiska moment såsom olika ritualer, meditationer/ trumresor, medicin walk, ceremonier, sharing mm.

Tid: 5 februari ( i samband med fullmåne) och 19 februari ( i samband med nymåne) kl. 10-17 båda dagarna.

Plats: Holmviksgatan 7 i Malmö

Investering: 1800kr

Medtag lunch, spis och ugn finns. Te/ kaffe/ frukt kommer finnas.

Medtag något att sitta/ ligga på då en del arbete kommer ske på golvet. Oömma kläder rekommenderas. 

Social och nyfiken katt finns i huset.

Vi som håller i dagarna är Laila och Weronica. Välkommen in att läsa mer om oss på våra hemsidor

www.halsokliniklitoni.se

www.sjorupsvera.se


Systercirkel utifrån det shamanska medicinhjulet

Vi möts under 4 söndagar mellan kl 13-16 i syfte samtala kring det som berör oss, men som vi kanske inte pratar om så ofta, oss själva. Med stöd av varandra kommer vi följa med shamanska medicinhjulet och dela händelser och upplevelser från vår historia (söder), våra rädslor (väster), mönster och präglingar från vår familj/ förfäder (norr) samt våra drömmar/ visioner (öster). Det helande samtalet kommer ligga i fokus under dessa träffar då mycket helande sker genom att sätta ord på det som berör. Allt som kommer upp i gruppen stannar där, så alla kan känna sig trygga i att delge det som berör.

Mer info kommer snart. Mejla mig gärna vid intresse, eller håll utkik på denna sida.

Tarot workshop

Under våren kommer jag anordna en heldags workshop där ni kommer få arbeta mestadels praktiskt med tarotkort och olika läggningar. Mejla mig gärna vid intresse, eller håll utkik på denna sida.


Pendel, workshop

Under våren kommer jag anordna en heldags workshop där ni kommer få arbeta mestadels praktiskt med hur ni kan använda en pendel till att få svar på frågor, hur ni kan använda den vid healing och vid uppletande av föremål mm. Mejla mig gärna vid intresse, eller håll utkik på denna sida.