Shamansk healing

Saknar du energi, har du smärta i kroppen eller känner du dig allmänt ur gängorna? Kanske har du varit med om situationer/ övergrepp eller träffat personer som berövat dig din inre kraft. Detta kan ha skett när som helst under livet, under barndomen eller i vuxen ålder. Den shamanska healingen kan hjälpa dig hämta tillbaka denna kraft. Med olika redskap såsom samtal, massage, andlig healing, trancehealing, kirurgisk healing mm får du hjälp med att få kontakt med- och heala de känslor och händelser som under kanske lång tid dränerat dig på din livsenergi.

Om du känner dig redo att möta och heala dig själv på ett djupare plan är du välkommen att höra av dig för tidsbokning och ett inledande samtal. Jag ser gärna att du kommer åtminstone 3 gånger så vi kan utvärdera behandlingen.

Jag har under drygt 15 års tid lärt och utövat shamanism och andra komplementärmedicinska behandlingsformer. Sedan 2019 går jag en 2-årig utbildning på Gaia Life i shamansk healing, där första året fokuserat på min eget healande och min egen inre resa. Denna resa har utöver healing varit omtumlande och lärorik och gett mig en oerhörd insikt i hur vi människor kan hantera trauman på olika sätt och vilka effekter det kan ge på vår fysiska och psykiska hälsa. Efter att under många år själv ha levt med kronisk smärta i rygg och nacke är jag i princip idag smärtfri! Det var känslor av olika slag jag hade samlat på mig i kroppen, vilka nu fått komma upp till ytan och därmed fått läka ut.

Behandlingens längd: 1h

.